Hoe kies ik de perfecte schildersbroek?

Stel hoge eisen en kies de juiste maat bij het kiezen van een schilderswerkbroek van Blåkläder! Net als bij alle andere beroepscategorieën, zijn er een aantal dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen en kopen van werkkleding voor schilders. Hier zijn enkele handige tips bij het maken van de juiste keuze.   We hebben voor jou onze populairste werkbroeken geselecteerd en de voordelen op gebied van functionaliteit en comfort naast elkaar gelegd.  

7910 Dames Schilders werkbroek met stretch 
100% katoen, twill, 240 g/m². Een lichtgewicht katoenen werkbroek voor veel comfort. Dit materiaal is Oeko-Tex®100 gecertificeerd.

De schildersbroek 7910 met stretch is een moderne, comfortabele en flexibele werkbroek die van comfort en functionele zakoplossingen een prioriteit maakt. Deze broek is voorzien van stretchpanelen op zorgvuldig geselecteerde plaatsen zoals het kruis, knieën, zitvlak en kuiten.

Het hoge aandeel katoen in de stof geeft het kledingstuk uitstekende absorptie-eigenschappen die voorkomen dat verf doorsijpelt en verfvlekken op je huid achterlaat. Het model 1910 heeft gereedschapszakken en spijkerzakken die zijn versterkt met CORDURA® en de knieën met CORDURA®-stretch die je het comfort bieden dat je nodig hebt. 

Blåkläder 7910 https://werkkledingdames.nl/product/dames-stretch-schilders-werkbroek-spijkerzakken/

7179 Dames schildersbroek met 4-weg stretch 
92% polyamide, 8% elastan, dubbel geweven, 4-weg stretch, 230 g/m². Een lichtgewicht 4-weg stretch die zowel comfortabel als duurzaam is. Deze stof is Oeko-Tex®100 gecertificeerd.

Deze soepele en comfortabele schildersbroek met toelopende broekspijpen biedt veel bewegingsvrijheid en is heerlijk zacht. De broek is ontworpen om zware klussen aan te kunnen zonder afbreuk te doen aan comfort en pasvorm. Het materiaal is een soepele 4-weg stretchstof die duurzaam en rekbaar is in alle richtingen.    

De broeken zijn voorzien van geavanceerde details en zakken speciaal ontworpen voor borstels en plamuurmessen en kwasten, inclusief spijkerzakken. De kniebeschermerzakken zijn aan de buitenkant versterkt met CORDURA®-stretchstof en aan de binnenkant met stretchstof voor meer bewegingsvrijheid. Zachte, elastische mesh-stof in de knieholte zorgt voor goede ventilatie. De broekspijpen zijn versterkt aan de achterkant en bieden effectieve bescherming tegen slijtage.   

Blåkläder 7179 https://werkkledingdames.nl/product/blaklader-7179-1645-dames-schildersbroek-4-weg-stretch/

7131 Dames Schilders werkbroek 
100% katoen, twill, 320 g/m².  Een materiaal dat zijn vorm behoudt voor extra comfort. Sanforized (voorgekrompen) katoen. Dit materiaal is Oeko-Tex®100 gecertificeerd.

Schildersbroek met de juiste functies die nodig zijn voor goed dagelijks comfort op het werk. De katoenen stof heeft een uitstekend absorptievermogen en voorkomt dat verf op je huid komt. Versterkte kniestukzakken, achterzakken en borstelzak van CORDURA® helpen slijtage tegen te gaan.  

Blåkläder 7131 https://werkkledingdames.nl/product/schilders-werkbroek-dames-knie-en-spijkerzakken/

Hierbij nog enkele tips waar je absoluut aan moet denken als je de perfecte schildersbroek wil vinden:  

– Als het om een schildersbroek gaat, is het van groot belang om de juiste maat te kiezen, of liever gezegd; jouw maat. 

– Denk aan je knieën. Als je de juiste maat draagt zullen ook de kniezakken op de goede plek zitten (wat betekent dat de kniebeschermers optimaal worden benut) en kun je jarenlange pijn voorkomen. 

– Afhankelijk of je binnen of buiten werkt, kan je best kijken naar de dikte van de broek. Hoe dikker de broek, des te warmer je het hebt. 

– Maak je er een zooitje van? Kies dan voor een broek van 100 procent katoen met hoog absorptievermogen. Deze voorkomen dat verf doorsijpelt en je verfvlekken op je huid achterlaat. 

– Was je werkbroeken van Blåkläder regelmatig. Het zorgt ervoor dat ze nog langer meegaan. 

× Chat