Complete damescollecties voor alle beroepsgroepen

Hoewel deze sector lange tijd door mannen werd gedomineerd, is er geen twijfel meer mogelijk dat vrouwen hebben recht op dezelfde opties met betrekking tot werkkleding. Daarom kunnen wij bij Blåkläder met trots zeggen dat we complete damescollecties kunnen aanbieden voor alle beroepsgroepen. Nog meer, we hebben zelfs zwangerschapswerkbroeken.

Het motto van Blåkläder “Real people. Real workwear.” maakt geen onderscheid tussen geslacht en dit komt tot uiting in de ontwikkeling van onze damescollecties de afgelopen jaren. Sinds Blåkläder zich in 2016 richtte op werkkleding voor vrouwen, is deze productcategorie met 200 artikelen gegroeid, voornamelijk door het creëren van nieuwe collecties voor meer beroepsgroepen.

Vandaag bieden we complete damescollecties aan in alle beroepsgroepen. Onze motivatie ligt in de uitdaging om producten te ontwikkelen die het leven veiliger, eenvoudiger en comfortabeler maken voor alle vrouwen tijdens hun dagelijkse werk.

Sinds de start zijn alle kledingstukken ontwikkeld en geproduceerd met behulp van ‘s werelds scherpste experts: de vrouwen die in de branche werken. Het is dankzij deze waardevolle feedback dat Blåkläder deze geweldige kans heeft gehad om te testen, veranderen, testen en opnieuw aan te passen, totdat het kledingstuk perfect was.

× Chat